Fietsroutes

Fietsroutes

Hoe hebben geologische processen invloed gehad op het vestigen van mensen op bijzondere plekken in Zuid-Holland? Waarom heeft men zich nu juist daar gevestigd? Samen kennis opdoen over deze bijzondere plekken, moet bijdragen aan een besef en betekenis van duurzaamheid in het landschap. Er zijn met ZHAAP maar liefst 101 bijzondere plekken aangemerkt waar landschap en mens al van oudsher met elkaar in verbinding staan en nog steeds zichtbaar zijn. De drie TOP10 verkiezingen hebben geleid tot drie nieuwe fietsroutes, die met hulp en inbreng van lokale bewoners zijn ontwikkeld, die nu ook uw omgeving aandoen.

De laatste fase van het project is bijna ten einde. De fietsroutes zijn bijna klaar en om dat te bekrachtigen, is er op twee februari een fiets-event georganiseerd. Alle geïnteresseerden en jullie contacten zijn welkom op deze hopelijk mooie zaterdag.

Op zaterdag 2 februari 2019 vindt, op 13:00, de start van het fiets-event plaats. Op deze dag gaan wij de routes fietsen van de op Izi.Travel geplaatste fietsroutes. Dit gebeurd in alle drie de regio’s van het project, dit zijn: Dordrecht, Vlaardingen en Leidschendam-Voorburg.

De tochten worden geleid door de ZHAAP projectleden en zullen om en nabij twee uur in beslag nemen. Neem wel je telefoon mee en installeer gratis de Izi.Travel app. Kom ook op 2 februari de meest bijzondere plekken in uw eigen omgeving ontdekken!

De vertreklocaties en -tijden voor de drie fietslocaties zijn:
NS Station Dordrecht, 13.00 uur
Metro Station Vlaardingen, 13.00 uur
NS Station Voorburg, 13.00 uur
Aanmelden en informatie: info@zhaap.nl, vermeld hier a.u.b. bij welke van de drie routes u wil fietsen.